miercuri, 27 aprilie 2011

Biorezonanta si diagnosticul prin biorezonanta. S.N.CRINA

Aparatul de biorezonanta SCIO a fost conceput de doctorul Bil Nelson, doctor in medicina, fizica cuantica si inginerie electronica, dupa 20 de ani de cercetari.  Principiul de functionare al SCIO  se bazeaza pe mai multe principii de baza observate in fiziologia organismelor vii, ca: biorezonanta (intercomunicarea energetica dintre celulele unui organism, ce duce la reactii complexe ale acestora la diversi stimuli, interni sau externi, chiar daca intensitatea stimulilor este uneori, foarte slaba), biofeedback-ul (masurarea raspunsului fiziologic al celulelor sau organelor la diversi stimuli si ajustarea reactiilor de raspuns sau adaptare), poate face corectii cu o viteza de 1000 de operatii pe secunda.
Dispozitivul de biorezonanta SCIO este alcatuit dintr-un laptop, un soft performant ce, aparatul SCIO propriu-zis ce genereaza si receptioneaza semnalele electromagnetice, 5 centuri cu electrozi, dintre care 2 se ataseaza la mana, 2  la glezne si una in jurul capului.
Determinarea starii de sanatate cu SCIO este sigura 100%, nu prezinta nici un risc pentru pacient,  biorezonanta nu are contraindicatii, deoarece in sistem de diagnoza nu influenteaza in nici un fel organismul, fiind recomandat inclusiv pentru gravide, copii si batrani.
Cu ajutorul SCIO putem sa avem o imagine obiectiva despre:
·    nivelul mineralelor
·    nivelul vitaminelor
·    nivelul hormonilor
·    nivelului enzimelor
·    existenta unor alergii si identificarea tipului de alergie
·    existenta virusurilor (HIV, hepatita B, hepatita C)
·    existenta fungilor (candida, aspergillus, criptococcus)
·    existenta parazitilor (giardia, ascarizi, oxiuri)
·    starea de functionare a principalelor organe
·    riscurile si sensibilitatea de imbolnavire
Diagnostic prin Biorezonanta
Una dintre cele mai moderne de diagnostic si determinare a starii de sanatate este determinarea cu aparatul de Biorezonanta SCIO.
Determinarea cu aparatul de biorezonanta SCIO are foarte multe avantaje, incepand cu un cost scazut, dureaza foarte putin (aprox.1 ora), nu se recolteaza probe de sange, nu este dureros, nu creeaza disconfort si si cel mai important nu are contraindicatii. Pot beneficia de investigatii ale starii de sanatate prin Biorezonanta inclusiv gravidele si copiii.
Diagnostic si analize medicale cu biorezonanta
Aparatul SCIO (lat. Scius = a cunoaste) este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiza si tratament, folosind principiul biorezonantei electrofiziologice.
Diagnosticarea si analizele medicale realizate prin sistemul de biorezonata SCIO nu are contraindicatii, deoarece in sistem de diagnoza nu influenteaza in nici un fel organismul, fiind indicat inclusiv pentru gravide, copii si batrani.
Testare cu aparatul de biorezonanta este nedureroasa, fara preluare de sange, fara radiatii, se folosesc un set de electrozi care citesc raspunsul electro-magnetic al fiecarui organ, sistem sau celule din organismul celui diagnosticat. Precizia sistemului de biorezonanta este bazata pe decenii de cercetari în medicina de fizica medicala, bioenergie si biorezonanta (scanare electrodermica) (EDS), ale unor renumiti savanti din Rusia, Germania si SUA .
Fiecare organ si fiecare celula are propria frecventa sau "semnatura electromagnetica", si prin colectarea unor cantitati uriase de date de la zeci de mii de pacienti, sa putut constata care sunt frecventele normale pentru fiecare organ in parte. Virusii, bacteriile si bolile modifica specific frecventa organului respectiv, si astfel aparatul poate pune un diagnostic destul de precis. De asemenea virusii, bacteriile si agentii patogeni au propria frecventa "semnatura electromagnetica" si prezenta lor in corp poate fi astfel detectata de aparatul de biorezonata.







Vizualizare de aura prin Biorezonanta cu SCIO
Una din functiile foarte interesante ale aparatului de biorezonanta SCIO, este aceea ca se poate vizualiza o parte din sistemul energetic al omului, aura si centrii energetici. Vizualizarea in aura a diverselor probleme de tip informational-energetic, si oferirea posibilitatii de remediere a acestor anomalii.